Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Casa brad
14000 €
Brand
Marasig
Cod produs
001
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Marasig Wood Production executa case pe structura de lemn in diferite variante constructive . Construirea caselor din lemn in fabrica noastra permite fabricare lor cu precizie intr-un mediu controlat, urmand sisteme stricte de management al calitatii , cu parametri stricti de la proiectare pana la instalare astfel puteti fi siguri de o constructie de calitate. Cu o abordare entuziasta a lucrarilor de proiectare, toate proiectele gasesc un echilibru intre necesitate, eleganta si economie, cu un accent ferm pe practicile constructiei.

Avantajele principale ale acestor tipuri de constructii rezulta din durata scazuta a termenului de executie astfel permitandu-se termene reduse de livrare a caselor din lemn si lipsa grjilor de a avea echipe de constructori timp indelungat pe proprietatile dumneavoastra.

Casa pe structura din lemn in varianta la cheie sau la gri. Casa este construita din panouri tip snadwich cu o izolatie in pereti de 15 cm vata bazaltica , lambriu de 20mm la exterior si rigips la interior.
Din Gura in Gura